Syrius Kutyaiskola foglalkozásai, május 16-án szombaton indulnak.

Syrius Kutyaiskola foglalkozásai, május 16-án szombaton indulnak.

Kedves Syrius Kutyaiskolások!

Örömmel osztjuk meg Veletek a hírt, hogy május 16-tól (szombat) a szabad tér lehetőségeit kihasználva ismét várunk Benneteket a kutyaiskola foglalkozásain! 

A fennálló helyzet által megkövetelt óvintézkedésekre ügyelünk: a kapu fertőtlenítésére rendszeresen sort kerítünk, a minimális távolságot betartjuk és a foglalkozások feladatait is ehhez igazítjuk.
Az esetleges adminisztrációs teendőket és fizetést kint bonyolítjuk le, kézfertőtlenítő használatot biztosítunk. Mivel a kutyaiskolában nincsen lehetőség bankkártyás fizetésre, kérünk titeket, hogy lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek.

A félbehagyott alapfokú engedelmes tanfolyamunkat folytatjuk, illetve a következő csoport indulásáról hamarosan bővebb információt is megosztunk az érdeklődőkkel a honlapon.

Ovis foglalkozásunk is látogatható, számos új és érdekes feladattal várjuk a kölyköket! Ugyanakkor számolnunk kell azzal a lehetőséggel is, hogy van olyan kutyus, aki időközben ?kinőtte az ovit?. Ismeritek a rendszert, a féléves kor nem jelent azonnali kizárást, minden esetben a kölyök viselkedése és a többi, fiatalabb kutyához való hozzáállása határozza meg, részt vehet-e az órán. Ha korábban rendszeresen jártatok hozzánk, nyugodtan gyertek a 6 hónapnál idősebb kutyussal is ? első alkalommal meglátjuk, mik a jelenlegi jellemzők a viselkedésében. Ha továbbra is illik a csoportba, akkor örömmel látunk titeket; viszont ha a viselkedése azt követeli meg, akkor nem vehettek részt a foglalkozáson. Ez ott fog kiderülni az órán, nem ígérhetünk senkinek semmit. Utóbbi esetben megértéseteket kérjük, és együtt találunk megoldást arra, hogyan tanulhattok tovább nálunk.

Vasárnapi társasági kutyás foglalkozásunk továbbra is szünetel, az órák lebonyolítása egyeztetés alatt áll. Bármilyen információ ezzel kapcsolatban később a honlapon lesz olvasható.

Vigyázzunk továbbra is magunkra és figyeljünk oda egymásra, a kutyaiskolában és azon kívül is! 

Sok szeretettel várunk Benneteket:

A Syrius kiképzői

 

SHARE IT:

Comments are closed.