SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo

SYRIUS KUTYAISKOLA - Munkakutya (őrző-védő)

Az ember nem is gondolná, hányféle kutyás sportban versenyeztetik a gazdák a kutyáikat, pl. az engedelmes, őrző-védő, nyomkövető, agility, szánhúzás szinte mindenkinek azonnal eszébe jut, de nem lepődik meg senki azon sem, hogy van terelőkutyák versenye, agárfuttatás, vadászkutyák versenye, de létezik olyan sport is, amiről jó esetben csak hallomással bírunk, ilyen például a kutyatánc, a belga ring (ami tulajdonképpen az őrző-védő vagy szolgálati kutya sport egyik legkeményebb ága), a flyball (kutyás csapatjáték), a canicross (futás kutyával, vagy kutyákkal), a bikejöring (kerékpározás kutyával), a dog scootering (kutyaroller), és még lehetne sorolni bőségesen.

SYRIUS KUTYAISKOLA - Munkakutya (őrző-védő Csendi Papával)A kutyasportokban (még a kutya szépségversenyek esetében is igaz lehet) az a közös, hogy a kutyák eredeti feladatit versenykörnyezetben teszik próbára, illetőleg gazda-kutya kapcsolatot helyezik a középpontba.

A SYRIUS Kutyaiskola lehetőséget biztosít a kutyák őrző-védő feladatokra történő képzésére.

A lehetőségek: munkavizsgára, tenyész-szemlére való felkészülés, területvédelem, személyvédelem tanítása.

Az őrző-védő foglalkozást, a kiemelkedő szakmai tudással rendelkező TAKSONYI LEVENTE, “B “kategóriás segéd, tartja. Több világbajnokságon segédelt.

2024. január 21-ÉN, 08:30

“KEZDŐ MANCS”

ENGEDELMES TANFOLYAM KEZDŐDIK

SYRIUS Kutyaiskola - nagy logo
Megszakítás