SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo

Syrius-Kutyaiskola-egyeni-kepzes-logoSOMA DOG TRAINING

Az egyéni foglalkozás során egyetlen kutya-gazda párossal foglalkozunk.

Egyéni kutyaképzés, vagy kutyaiskola? Értelemszerűen mindkettő mellett és mindkettő ellen is felsorolhatóak érvek. 🙂

SYRIUS-Kutyaiskola-SOMA-DOG-TRAININGMunkánk, elfoglaltságunk mellett kevés idő jut a kutyára? Megváltoztak a körülményeink (pl. baba érkezik a családba, vagy költöztünk)? Agresszív a kutyánk, vagy éppenséggel önfejű, makacs, viselkedése gondot okoz a környezetének?

A megoldás: az egyéni kutyaképzés!
    +36 30 377 9881

A képzés a kutyaiskola oktatói által kidolgozott tananyag szerint, kutyaiskolai képzéshez hasonlóan folyik, ugyanakkor lehetőség nyílik még inkább a kutya egyéniségéhez és a gazda személyes kéréseihez illeszteni az órák feladatait.Soma-igazgato-bacsi-2

Bár hatékonyabb és gyorsabb tanulást tehet lehetővé egy fogékony kutya számára ez a foglalkozás egy csoportos óránál, nagyon fontos ebben az esetben is a rendszeresség!
Egy-két alkalom után nem fog a kutya stabilan dolgozni, az otthoni gyakorlás rendkívül mérvadó a kutya valódi tudásának megszerzése szempontjából.
Az elérni kívánt céltól függően eltérő időtartamra lehet szükség, azonban az előbb említett tényező nagymértékben meghatározza az egyéni órák számát.
Egy átlagosan motiválható kutya esetében, akivel otthon a gazda rendszeresen gyakorol, minimum 10 foglalkozás szükséges ahhoz, hogy nagyjából kezdje érteni és jól csinálni a feladatokat. A gazda konkrét célja, az egyéni jellemzők és további tényezők ezt befolyásolhatják.

Az órákkal kapcsolatban minden esetben előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Az egyéni órák lemondását díjmentesen az órát megelőző napon délután 18 óráig lehet megtenni. Ennél későbbi, illetve az óra napján történő lemondás esetén a foglalkozás teljes díja felszámításra kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2024. április 21-én, 08:30

“KEZDŐ MANCS”

ENGEDELMES TANFOLYAM KEZDŐDIK

SYRIUS Kutyaiskola - nagy logo
Megszakítás