SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo
SYRIUS KUTYAVEZETŐ-KÉPZŐ ISKOLA

KUTYAÓVODA, KUTYAISKOLA, AGILITY, MUNKAKUTYA

“A kutyakiképzés nem receptgyűjtemény, hanem gondolkodásmód. Tartalmát, lényegét nem hétpecsétes titokként őrzött és csak a kiválasztottak számára hozzáférhető, már-már mágikus műfogások, hanem olyan természettudományos ismeretek alkotják, amelyeket mindenki elsajátíthat, alkalmazhat és továbbfejleszthet.”

SYRIUS Kutyaiskola - kutyaóvoda, kutyaiskola, agility, munkakutya, egyéni kutyaképzés, haladó kutyaképzés, kezdő kutyaképzés, csoportos kutyaképzés

Bármilyen kutya, bármilyen méret, bármilyen probléma

EGYÜTT GARANTÁLTAN MEGOLDJUK!

SYRIUS Kutyaiskola - nagy logoManapság a kutyára négylábú társként, családtagként tekintünk. Ha úgy döntünk, hogy magunkhoz veszünk egy kutyát (akár tenyésztőtől, akár menhelyről), akkor biztosítsunk elegendő időt számára ahhoz, hogy megfelelően beilleszkedjen családunkba és az ingerekkel teli külvilágot is megszokja!
Szükséges megismernünk a viselkedését különböző helyzetekben, tisztában kell lennünk az erősségeivel és gyengeségeivel; ezeket mindig figyelembe véve tudjuk megfelelően tanítani, hogy kiegyensúlyozott és biztonságos legyen a közös életünk. Ehhez nagyon fontos a türelem és a kitartás – nekünk gazdáknak kell tanulnunk először, hogy megfelelő irányt tudjunk mutatni kutyánknak, így ő is képes legyen a tanulásra.

A SYRIUS Kutyaiskola 1993 óta foglalkozik a tanulásra vágyó, a segítséget kérő, vagy akár versenyre készülő gazdák és kutyáik tanításával.

Az iskola kapuján belépve szinte teljesen megfeledkezhet az ember a külvilágról, mintha egy másik Föld bolygóra csöppenne – az erdei hangulatú környezet nyugtatóan hat a kutyákra és gazdáikra egyaránt.

Az iskola adottságait pedig Ti tehetitek teljessé!
Sok szeretettel és számos foglalkozással várunk benneteket!

A kölyköket a Syrius kutyaovi foglalkozásra várjuk hat hónapos korig, ahol a kutya-gazda kapcsolat kiépítésére és a szocializációra fektetjük a hangsúlyt. A kiépülő kölcsönös bizalom és egymásra figyelés elengedhetetlen alapja a későbbi tanulásnak.

Az ovis kölykeinknek és gazdáiknak tartott kiscsoportos foglalkozás Pécs különböző városi helyszínein. Az ingergazdag környezettel való fokozatos megismertetés nagyon jelentős a stabil idegrendszer és a magabiztosság kialakulásában.

Alapfokú engedelmes csoportos tanfolyamunk, a Stabil mancs két, egymásra épülő szintből áll, melyek fokozatosan vezetik be a gazdákat a tanítás, a kutyákat a tanulás rejtelmeibe. Nem csak az ovinkban nevelkedett párosok jelentkezését várjuk, hanem a 6 hónapnál idősebb kutyusokat is gazdáikkal. A tanfolyamon mind engedelmes, mind hasznos feladatokat tanulhatnak a párosok, amelyek a hétköznapokat is megkönnyítik és biztonságossá teszik.

A sikeres alapfokú vizsgázók számára a haladó csoport a következő lépcsőfok – a már megtanult feladatokat tovább pontosítjuk, még jobban elmélyítjük, illetve új dolgok tanulására is bőven akad lehetőség.

Mindezeken felül egyéni órákra is várjuk az érdeklődőket, amely során egyetlen kutya-gazda párossal foglalkozunk.

Somogyvári József (Soma)
iskolavezető

Irány a kutyás képzés!

Hatékony kutyakiképzés, valódi viselkedési megoldások

Manapság a kutyára négylábú társként, családtagként tekintünk.
Ha úgy döntünk, hogy magunkhoz veszünk egy kutyát (akár tenyésztőtől, akár menhelyről), akkor biztosítanunk kell számára elegendő időt ahhoz, hogy az elvárásainknak, az elvárásoknak megfelelően beilleszkedjen családunkba, és az ingerekkel teli külvilágot is megszokja.
Eredményeink

Képzési eredményeink meggyőzőek!

Szerénytelenség nélkül állítjuk, hogy egyike vagyunk a legjobb pécsi kutyaiskoláknak.

Nálunk mindig a kutya és gazdája az első, sikereinket nekik köszönhetjük; tanfolyamainkat nem reklámozzuk, mégis mindig “telt házzal” indulunk, köszönhetően a volt hallgatóink “pozitív suttogó propagandájának”.

A kutya, a kutyavezető és a Syrius Kutyaiskola együtt sikerre vannak ítélve!

Szolgáltatásaink

KUTYÁS KIKÉPZÉSEK

A Syrius Kutyaiskola 1993 óta foglalkozik a tanulásra vágyó, a segítséget kérő, vagy akár versenyre készülő gazdák és kutyáik tanításával – a kutyaóvodától, az őrző-védő kiképzésig, a csoportos foglalkozásoktól a háznál történő oktatásig; minden csak a kutyáról és a gazdájáról szól, európai szinten, megfizethető árakon!

SYRIUS Kutyaiskola - K9 német juhászkutya kölyök - ALAPFOKÚ ENGEDELMES - STABIL MANCS 1. tanfolyam
Syrius Kutyaiskola Pécs - végzős kutyaóvodások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2024. április 21-én, 08:30

“KEZDŐ MANCS”

ENGEDELMES TANFOLYAM KEZDŐDIK

SYRIUS Kutyaiskola - nagy logo
Megszakítás