SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo

A Syrius Kutyaiskola csoportos foglalkozásai elmaradnak!

º
virus_átméretezve

Kedves Syrius Kutyaiskolások!

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel és az iránymutatások figyelembe vételével a mai naptól a Syrius Kutyaiskola foglalkozásai határozatlan időre elmaradnak!

A társasági kutyáknak tartott foglalkozás kezdete a korlátozás miatt még bizonytalan, amint újból fogad gazdikat az iskola értesíteni fogunk Titeket.

Az alapfokú tanfolyam tanulóival ott folytatjuk majd, ahol abbahagytuk, de addig is állítsatok össze magatoknak gyakorló házi feladatokat az eddigiek alapján! J

A haladó csoportos gazdikat bíztatjuk, hogy a szokásos gyakorlatok mellett ne feledkezzetek meg a tárgyjelzésről sem, akár csökkentve a tárgy méretét, változtatva az anyagát! J 

Ovisaink számára is fontos a folyamatos fejlődés, ezért néhány rövid videó keretén belül olyan feladatokat mutatunk be Nektek, amelyeket akár zárt térben is gyakorolhattok a kölyökkutyákkal, hogy ne teljen tanulás nélkül ez a bizonytalan időszak számukra sem. Ebben a korban különösen fontos, hogy ne kerüljön hosszabb időre ?parkolópályára? a kutya, hisz elszalaszthatjuk az értékes pillanatokat ebben a kiemelkedően pozitív hozzáállású korban.
A bogdogtraining@gmail.com e-mail címre írhattok Boginak egy levelet, ahol adjátok meg a neveteket, ill. kutyusotok nevét és fajtáját (képet is csatolhattok), így tudunk beazonosítani titeket, hogy tényleg jártatok már nálunk. J A videók folyamatosan készülnek, így lehet nem azonnal, de rövid időn belül számíthattok a válaszvideókra. Reméljük, hogy ezzel könnyebben átvészelitek a kényszerpihenőt és akár új dolgokat is tanulhattok. Ez az ajánlat kizárólag a kutyaiskola foglalkozásain résztvevőkre érvényes!

Vigyázzatok magatokra és családtagjaitokra, legyetek türelmesek és elfogadók a kialakult helyzettel és kutyáitokkal kapcsolatban is.

Bízunk benne, hogy ez az időszak rövid lesz és mihamarabb találkozhatunk veletek az iskolában és folytathatjuk a közös tanulást!

A Syrius Kutyaiskola oktatói 

TOVÁBBI TANÁCSUNK:

BÖNGÉSSZEN A BEJEGYZÉSEK KÖZÖTT

Kutyaegészség

Házirend a SYRIUS Kutyaiskolában

Nálunk nincsenek különleges szabályok, háklis viselkedés-kutatók! Itt elég, ha megtörlöd a cipőd talpát, mielőtt belépsz a helyiségbe. 😀 Nem győzzük elégszer ismételni; ha az ember

Bővebben »

Syrius Kutyaiskola havas január

Végre évek óta, ismét hó borította az iskolát! A télies időben, a kutyák nagy örömére, sokat hancúroztak a hóban a gazdákkal, és a kutya barátokkal.

Bővebben »
Megszakítás