SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo

Új év, megújult weboldal a SYRIUS Kutyaiskolánál – BÚÉK 2024!

º
Mindenkinek Boldog Új Évet Kíván a SYRIUS Kutyaiskola csapata

Kedves Látogatóink!

búék 2024! - MINDEN KEDVES WEBOLDAL LÁTOGATÓNKNAK - syrius kUTYAISKOLAMindenekelőtt nagy tisztelettel megköszönjük türelmüket, hogy a weboldal átépítését követően sem hagytak cserben bennünket! Igen nagy megtiszteltetés, hogy a SYRIUS Kutyaiskola, kutyaóvoda, agility, munkakutya és egyéni képzésünk nyomán újra, meg újra kíváncsiak, hogy mik történnek velünk, hogyan lesz a kajla kutyakölykökből erős idegrendszerű, engedelmes őrző-védő kutya, illetőleg izgatottan várják, hogy mikor indul a következő tanfolyam.

Mi is láttuk, hogy a honlapunk kissé idejétmúlt már, de a megújítására jutott a legkevesebb idő. Most, végre, összeszedtük magunkat, a szükséges energiákat, összedugtuk a fejünket, és egy új koncepciót dolgoztunk ki, hogy tudjuk a jövőben a kutyák mellett a honlapon keresztül a legfontosabb információkat önöknek átadni. BÚÉK 2024! - MINDEN KEDVES WEBOLDAL LÁTOGATÓNKNAK - SYRIUS KUTYAISKOLA

Kérjük, nézzék el nekünk, ha valamilyen hibába, hiányosságba ütköznek; jelezzék nekünk email-ben, és mi igyekszünk a lehető leggyorsabban javítani.

BÉKÉS, BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN ÉS KUTYAEGÉSZSÉGBEN GAZDAG, VIDÁM ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK MINDEN GAZDÁNAK, ÉS AZ Ő KUTYÁJÁNAK, MEG A TÖBBI SZERETTEIKNEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TOVÁBBI TANÁCSUNK:

BÖNGÉSSZEN A BEJEGYZÉSEK KÖZÖTT

Kutyák Csillaga vetélkedő 2024.06.01.

A Syrius Kutyaiskola már 2010 óta, kisebb kihagyásokkal rendezi meg, a Kutyák Csillaga vetélkedőt. Próbáljuk minden évben más feladatokkal meglepni a kutyákat és gazdáikat. Természetesen,

Bővebben »
Kutyaegészség

Házirend a SYRIUS Kutyaiskolában

Nálunk nincsenek különleges szabályok, háklis viselkedés-kutatók! Itt elég, ha megtörlöd a cipőd talpát, mielőtt belépsz a helyiségbe. 😀 Nem győzzük elégszer ismételni; ha az ember

Bővebben »

Syrius Kutyaiskola havas január

Végre évek óta, ismét hó borította az iskolát! A télies időben, a kutyák nagy örömére, sokat hancúroztak a hóban a gazdákkal, és a kutya barátokkal.

Bővebben »
Megszakítás