Syrius Kutyaóvoda - Farkas-Keller Borbála kutyakölyök 2011Kutyaóvoda, kutyaovi; az emberek általában mosolyra fakadnak, amikor meghallják azt a szót, hogy “kutyaovi”!

Pedig az egyik legfontosabb állomás a kutya életében! Ebben a korai életszakaszban dől el szinte minden.

Mikor kezdjük el a kölyökkutya nevelését és tanítását? Minél hamarabb!!!

Képzésük a szocializációval kezdődik, mindjárt aznap, amikor először hazavisszük. Minél több pozitív inger és tapasztalat éri a kiskutyát, felnőttként annál magabiztosabb és határozottabb kutya válik belőle. Ha ez a szocializációs folyamat kimarad annak akár hátrányos következményei is lehetnek; a felnőtt kutya határozatlanná, félőssé és – nem utolsó sorban meg lesz rá az esély – agresszívvé válhat másik kutyákkal, de akár az emberekkel szemben is. A kölyökkutyust sok-sok játékkal és jutalommal kell tanítani, ügyelve a fokozatosságra a túlterhelés elkerülése okán.

A kutyaóvoda, a kutyaovi, abban nyújt segítséget a gazdiknak, hogy megmutatja a kutyanevelés és tartás helyes módját.

Megtanítjuk a gazdákat a legfontosabb szabályra, amit mindig szem előtt kell tartani, ami nem más, mint a Türelem!

Egy kiskutya nevelése, tanítása nagyon sok időbe és energiába kerül. A kutyusok megtanulnak kutyákkal és emberekkel viselkedni, kommunikálni.

Syrius Kutyaóvoda - Na, ki az ovis?Az alapcélunkat az oktatók segítségével és irányításával, játékos feladatok megoldásával érjük el. Kiemelten fektetünk hangsúlyt a jó kapcsolat építésére, ami szintén a későbbiekben meghatározó lesz a kutya és a gazda mindennapi életében.

A foglalkozások a kötelező kombinált oltásokkal rendelkező (normál esetben ez a 10-12 hetes kor) kutyusokkal látogathatóak. A kutyaovi kb. 6 hónapos korig javasolt.

Sok szeretettel várjuk a gazdákat és a kutyakölyköket!

A Syrius Kutyaóvoda foglalkozásai (minden szombaton 10:00 – 11:00) előzetes helyfoglalás, bejelentkezés nélkül, bármikor látogathatóak, bármikor be lehet kapcsolódni a foglalkozásokba.

Első alkalommal érvényes oltási könyvet kérünk bemutatni. A kutyáknak a póráz (nem kutyahám!) használata kötelező. Könnyen és hamar lenyelhető jutalomfalatokról (apróra vágott virsli, lecsókobász, stb.) a gazdák ne feledkezzenek meg, jó nagy maréknyiról gondoskodjanak. Legjobb, ha a kiskutya pénteken este, és szombaton reggel már nem kap ételt otthon; minél éhesebben érkeznek, annál könnyebben lehet őket motiválni a jutalomfalatokkal a feladatok elvégzésére, a tanulásra.

FIGYELEM! A Syrius Kutyaóvoda foglalkozásaira nem kell előre bejelentkezni, vagy időpontot foglalni!

Az utolsó kötelező oltást követően bármikor be lehet kapcsolódni a foglalkozásokra; ahogyan ideje és igénye engedi, szombatonként sok szeretettel várjuk önt és a kiskutyát!

SYRIUS CSALÁDI KUTYAÓVODA SYRIUS CSALÁDI KUTYAÓVODA
1.800,- Ft/alkalom 6.000,- Ft/ 4 alkalom

A kutyaóvoda 12 – 72 hetes kutyák számára ajánlott.