SYRIUS EGYÉNI KÉPZÉS

Syrius Kutyaiskola egyéni képzés - Soma dog trainingAz elmúlt huszonöt év alatt több ezer kutya fordult meg az általam tartott foglalkozásokon. Az évek alatt képeztem magamat, és rengeteg tapasztalatot szereztem; ezeket felhasználva tudom segíteni a kutyák képzését.

A kutyaiskolák legelterjedtebb képzési módszere a csoportos foglalkozás. Abban az esetben ha a csillagok együttállása szerencsés, és a kutya jól motiválható, kellően szocializált, a gazda kellő ügyességgel és szorgalommal rendelkezik, nagyon ügyes kutyát képezhet csoportos foglalkozás keretében.

Több évtized tapasztalata azt mutatja hogy a csoportos képzések során mindig vannak problémás kutyák, melyek nehezen motiválhatók, nagyon önálló személyiségű fajták, más fajtársaikkal vagy emberekkel agresszíven viselkednek, több kutya között nagyon nehéz a figyelmüket fenntartani.
Ilyen esetekben nagyon sok foglalkozás szinte céltalanul telik el, a gazda számára nem élete legszebb órái lesznek ezek. Sokan fel is adják, pedig ilyenkor az egyéni képzéssel utolérheti az ügyesebb kutyákat.

Sok esetben a gazdának nem megfelelő a foglalkozások időpontja.

A képzés leghatékonyabb formája az egyéni foglalkozás. A gazda és kutyája oktató segítségével sajátítja el azokat a feladatokat ami megkönnyíti a mindennapi együttélést a kutyával.

Az egyéni képzés során lehet a legjobban a kutyára és a gazda igényeire szabni a foglalkozást.

A szocializációs problémáktól, a mindennapi életben szükséges engedelmességi feladatokon keresztül, kiállítási ringdresszúra, személy védelem, területvédelem, városi fegyelmezett viselkedés, vizsgákra való felkészítésre van lehetőség.

  SYRIUS EGYÉNI KÉPZÉSRE JELENTKEZÉS

  SZEMÉLYES ADATOK

  Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület adatvédelmi nyilatkozat tartalmát

  Vezetéknév (kötelező)

  Utónév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  A KUTYA ADATAI

  Kutya hívóneve (kötelező)

  Kutya kora(kötelező)

  Kutya fajtája (kötelező)

  Kutya neme (kötelező)

  EGYÉB ADAT

  Szolgáltatás választása (kötelező)

  Tervezett összlétszám (fő)

  Megjegyzés: A Tervezett összlétszám a tanfolyamon résztvevő (a kutyavezető), és a kísérők (egyéb résztvevők, pl. szülő, testvér, kísérő) létszámának összességét jelenti.

  Egyéb közlendő (nem kötelező)

  A kitöltött űrlap online megküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadom a Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület tanfolyamának szabályait, a házirend előírásait, és a meghirdetett tanfolyam díjának megfizetését vállalom.

  A feltételek elfogadásához a jelölőnégyzetet be kell jelölni.