SYRIUS Kutyaiskola, Kutyaóvoda, Agility, Munkakutya Sport - logo

RENDKÍVÜLI!!!

º
B_maszk3

Kedves Syrius Tanulók!

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel, mely a megbetegedések száma miatt sajnálatos módon egyre meredekebben ível felfelé, az iskola vezetőségének határozata értelmében az iskolát bezárjuk! Reméljük csak kis időre, de legalábbis addig amíg ez a helyzet csillapodik. Úgy gondoljuk, hogy ez most a leghelyesebb döntés mindannyiunk érdekében. Sajnos személyes érintettségünk is van, nem szeretnénk, ha még több ismerősünk és barátunk miatt kellene aggódnunk! Ezért a ti és a mi biztonságunk, egészségünk érdekében, mindenkit arra kérünk, hogy nagyon vigyázzon magára és tartsa be a meghozott szabályokat és előírásokat, de leginkább arra biztatunk mindenkit, hogy #MARADJOTTHON! 

Soma 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TOVÁBBI TANÁCSUNK:

BÖNGÉSSZEN A BEJEGYZÉSEK KÖZÖTT

Kutyák Csillaga vetélkedő 2024.06.01.

A Syrius Kutyaiskola már 2010 óta, kisebb kihagyásokkal rendezi meg, a Kutyák Csillaga vetélkedőt. Próbáljuk minden évben más feladatokkal meglepni a kutyákat és gazdáikat. Természetesen,

Bővebben »
Kutyaegészség

Házirend a SYRIUS Kutyaiskolában

Nálunk nincsenek különleges szabályok, háklis viselkedés-kutatók! Itt elég, ha megtörlöd a cipőd talpát, mielőtt belépsz a helyiségbe. 😀 Nem győzzük elégszer ismételni; ha az ember

Bővebben »

Syrius Kutyaiskola havas január

Végre évek óta, ismét hó borította az iskolát! A télies időben, a kutyák nagy örömére, sokat hancúroztak a hóban a gazdákkal, és a kutya barátokkal.

Bővebben »
Megszakítás