SYRIUS KUTYAISKOLA

Syrius Kutyaiskola - Somogyvári József (Soma) és PiszeSyrius Kutyavezető-képző Iskola!

Manapság a kutyára négylábú társként, családtagként tekintünk. Ha úgy döntünk, hogy magunkhoz veszünk egy kutyát (akár tenyésztőtől, akár menhelyről), akkor biztosítsunk elegendő időt számára ahhoz, hogy megfelelően beilleszkedjen családunkba és az ingerekkel teli külvilágot is megszokja. Szükséges megismernünk a viselkedését különböző helyzetekben, tisztában kell lennünk az erősségeivel és gyengeségeivel; ezeket mindig figyelembe véve tudjuk megfelelően tanítani, hogy kiegyensúlyozott és biztonságos legyen a közös életünk. Ehhez nagyon fontos a türelem és a kitartás ? nekünk gazdáknak kell tanulnunk először, hogy megfelelő irányt tudjunk mutatni kutyánknak, így ő is képes legyen a tanulásra.

A Syrius Kutyaiskola 1993 óta foglalkozik a tanulásra vágyó, a segítséget kérő vagy akár a versenyre készülő gazdák és kutyáik tanításával.
Az iskola kapuján belépve szinte teljesen megfeledkezhet az ember a külvilágról, mintha más világba csöppenne ? az erdei hangulatú környezet nyugtatóan hat a kutyákra és gazdáikra egyaránt.

Az iskola adottságait pedig Ti tehetitek teljessé!
Sok szeretettel és számos foglalkozással várunk benneteket!

A kölyköket a Syrius kutyaovi foglalkozásra várjuk hat hónapos korig, ahol a kutya-gazda kapcsolat kiépítésére és a szocializációra fektetjük a hangsúlyt. A kiépülő kölcsönös bizalom és egymásra figyelés elengedhetetlen alapja a későbbi tanulásnak.

Syrius kutyaovi a városban Az ovis kölykeinknek és gazdáiknak tartott kiscsoportos foglalkozás Pécs különböző városi helyszínein. Az ingergazdag környezettel való fokozatos megismertetés nagyon jelentős a stabil idegrendszer és a magabiztosság kialakulásában.

Alapfokú engedelmes csoportos tanfolyamunk, a Stabil mancs három, egymásrasyrius-engedelmes-alapfoku-tanfolyam-indul-2019-04-13-min épülő szintből áll, melyek fokozatosan vezetik be a gazdákat a tanítás, a kutyákat a tanulás rejtelmeibe. Nem csak az ovinkban nevelkedett párosok jelentkezését várjuk, hanem a 6 hónapnál idősebb kutyusokat is gazdáikkal. A tanfolyamon mind engedelmes, mind hasznos feladatokat tanulhatnak a párosok, amelyek a hétköznapokat is megkönnyítik és biztonságossá teszik.

A sikeres alapfokú vizsgázók számára a haladó csoport a következő lépcsőfok ? a már megtanult feladatokat tovább pontosítjuk, még jobban elmélyítjük, illetve új dolgok tanulására is bőven akad lehetőség.

A kistestű, társasági kutyák számára is biztosítunk külön csoportos foglalkozást ? hisz számukra is ugyanolyan fontos a megfelelő minőségi idő, amit a gazdival együtt tölthetnek.

Továbbá iskolánkban lehetőség van részt venni őrző-védő és agility sportfoglalkozásokon is, mely további lehetőséget nyújt a közös munka örömének megismeréséhez.

Mindezeken felül egyéni órákra is várjuk az érdeklődőket, amely során egyetlen kutya-gazdi párossal foglalkozunk.

Somogyvári József (Soma)
iskolavezető

SYRIUS ENGEDELMES ALAPFOK
STABIL MANCS
1. SZINT

39.000,-Ft1 elmélet + 8 gyakorlat + 2 szintfelmérő gyakorlat

SYRIUS ENGEDELMES
VIZSGÁZÓ
STABIL MANCS
2. SZINT

35.000,-Ft10 gyakorlat + 1 engedelmes kutya vizsga

Syrius Csoportos Képzések

9.000,-Ft-tóltöbb alkalom, különböző sportágak