Syrius Kutyaiskola Pécs – szolgálati közlemények a tegnapi Syrius engedelmes vizsga kapcsán

Ahogyan azt a tegnapi bejegyzésünkben megírtuk, a Syrius Kutyaiskola Pécs szervezésében tartott „Syrius engedelmes” vizsgát sikeresen megszerezte 10 kutya és gazdáik.

A Syrius Kutyaiskola Pécs – Kutyatárlat képek közé feltöltöttünk – Németh Timinek és Somának köszönhetően – 137 db képet, amelyek bizonyára örökké emlékezetes képek lesznek mind a résztvevők, mind az oktatók és mind a családtagok számára.

Ugyancsak a tegnapi vizsgához tartozik, csak emlékeztetőül mondjuk: a vizsga közös megünneplésére még tegnap Pimpa, az argentin dog, és gazdaasszonya Szilágyi Éva szeretettel meghívta a társaságot vendégházukba, Bissére.

Találkozás 2014. április 12-én (szombaton) 17-órakor a bissei Tenkesvölgyi Vendégháznál: 7811 Bisse, Kossuth u. 45  (É 45° 54′ 42,0″  K 18° 15′ 53,1″) .

A kutyaiskolások közül mindenki tudja, hogy Tóth Fecó nem olyan régen egy új kiskutyának lett gazdája. A kiskutya,  Aquarius Xider Milovan, a Syrius Munkakutya Sport egyik reménysége 4 hónapos, de már elképesztő dolgokat produkál. Fecó megmutatja, hogy nem csak a kutyaiskolában, hanem az otthoni munkában is maximalista.

A 6 perces kisfilm egyszerre bájos, szórakoztató és tanulságos. Sok szeretettel ajánljuk mindenkinek (más videókkal együtt, pl. a kiskutya 11 hetes korában készült videója is, ez a film is megtalálható a Syrius Kutyaiskola – Kutyatárlat, videótárban):

SHARE IT:

Commenting area

  1. Gratulálok minden végzett diáknak és gazdinak! És Fecónak is ezért a szuper munkáért Miloval!

Comments are now closed for this article.