Syrius Kutyaiskola Pécs Kutyák Csillaga Vetélkedő

Syrius Kutyaiskola Pécs Kutyák Csillaga Vetélkedő

A pécsi Syrius Kutyaiskolában 2015. május 9-én megrendezésre került a Kutyák Csillaga Vetélkedő, melyen a gazdi-kutya párosok szép számmal vettek részt. Két szinten lehetett indulni, kezdő illetve emelt szinten. A kezdő versenyzőknek hat, az emelt szinten indulóknak nyolc feladatot kellett teljesíteni.

Nem csak a kutyák ügyességét kellett bemutatni, hanem a gazdáknak is helyt kellett állnia. Mindenki nagyon ügyes és felkészült volt és menet közben még arra is fény derült, hogy nem mindenki játszott még puzzle-val.

A kezdő kategóriában első lett Zsuzsi, Károly nevű német juhászával, második Tamás lett Rajzossal és a harmadik helyet Kriszta és Nico szerezte meg.

Az emelt szint győztese Marcsi és kutyája Jessy lettek, akik szinte minden feladatot tökéletesen kiviteleztek, a második helyen Erika és Csitri valamint a harmadik helyen Livi és Lüszi nevű kutyusa végeztek.

Minden induló kapott ajándékot, a nyertesek pedig érmet és tápot is vihettek haza! A két szint első helyezettjei vándor kupával a kezükben ballaghattak haza felé.

A verseny nagyon jó hangulatban telt és még a halászlé kellemes illata sem zavarta meg a versenyző kutyákat. A napot egy közös lakomával zártuk, ahol volt, mint már említettem, halászlé, melyért köszönet Borisz gazdinak, Józsinak, valamint miden gazdinak, akik finomabbnál finomabb süteményekkel, pogácsákkal járultak hozzá a partyhoz.

Versenysorozatunkat hamarosan folytatjuk furfangosabbnál furfangosabb feladatokkal, készüljön mindenki! Hajrá Syrius Kutyaiskola!

SHARE IT:

Comments are closed.