Syrius Kutyaiskola Pécs honlapja új ruhában

Mindenekelőtt minden kedves olvasónktól elnézést kell kérni, hogy az elmúlt év végén, és az új év ezen pár napjában nem biztos, hogy el tudta érni honlapunkat!

Ez nem azért volt, mert befagyott a billentyűzet, vagy a webmesterünk lustálkodott. Sajnos, múlt év december 16-án, majd december 23-án a Google jelezte, hogy honlapunk nem kívánatos tartalommal rendelkezik, és szíveskedjünk kiganézni… 🙁

Már jóval előbb érzékeltük, hogy „vicces kedvű emberek” nagy erőkkel támadják a honlapot, míg karácsonyi „ajándékként” azt kaptuk, hogy kénytelenek voltunk átépíteni egy kicsit a weboldalunkat.

A honlap kapott egy új motorváltozatot (WordPress 4.1), valamint egy új ruhát, amely öltözet már igyekszik jobban kiszolgálni a mai kor kommunikációs szokásait – a weboldalunk elérhetősége okostelefonról és táblagépről is jelentősen javult.

Mivel mi egy kis maroknyi lelkes emberkéből álló egyesület vagyunk, akik a saját szabadidejükből, anyagi erőforrásaikból gazdálkodnak – nem egy jól fizetett állami team áll mögöttünk -, ezért nézzék el nekünk, hogy  honlapon még rengeteg szerkesztési hiba van.

A legfontosabb rész, a kutyaóvoda, a kutyaiskola, az agility és a munkakutya sport eseményeiről hírt adó Syrius Kutyahírmondó rész üzemel, és már jó pár oldal is. A legfontosabb információkat már tudjuk biztosítani a mindennapi életünkről, és igyekszünk, hogy a többi szerkesztéssel is előre jussunk.

Köszönjük szépen mindenki megértését!

SHARE IT:

Comments are closed.