Syrius Kutyaiskola Pécs – engedelmes vizsgát követő bankett

2014. április 12-én Bissén megtartottuk „A” bankettet.

A délután folyamán a megjelent gazdik már kevésbé izgulósan, a kutyusok pedig a tőlük megszokott vidámsággal vették birtokba a hatalmas udvart. Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk, így amíg a gazdik a jól megérdemelt grillvacsorára készülődtek, négylábú társaik egymást kergetve hancúroztak.

Zora, az örökmozgó barátunk tőle elvárható hangoskodással örült a többieknek, vezényletével a csapat hamar egy hömpölygő kutyafolyammá alakult. Bodza és Obama határtalan nyugalommal vett részt Pimpa által tartott bemutatón, melynek témája a ?hogyan fürödjünk meg egy méretünkhöz képest apró kerti tóban? volt. Mivel a közönség jól viselte a műsort, így Pimpa úgy döntött, hogy kell az ismétlés, ezért sem szem, sem szőr nem maradt szárazon.

A már közel egy hete ?Syrius engedelmes? négylábú fiatalság viháncolását csak a házigazda öreg kutyája, a sokat megélt Buffy elégelte meg és megpróbált köztük rendet tenni?, ezért szegény rács mögé került.

Mint ahogy ez illik, meghívtuk tanárainkat is a bankettre, akiknek köszönjük, hogy a tanfolyam 2 hónapja alatt a neveletlen rosszaságainkból engedelmes családtagokat neveltek. Timinek külön köszönet, hogy elvállalta a ?tanári sofőr? szerepét. Közösen emeltük poharainkat Somára és Fecóra, mert nagy szakértelemmel és óriási türelemmel foglalkoztak velünk (persze titokban magunkra is büszkék vagyunk, hogy igen végigcsináltuk és az a ?büdös dög? csak megcsinálta, amit az elején még lehetetlennek hittünk).

A vacsora közeledtével aztán a buli éles fordulatot vett, mikor a házigazda eltessékelte a húsokkal teli asztaltól az érdeklődő ebeket. Hangos méltatlankodásba kezdtek amint rájöttek, hogy bezárták őket a kennelbe (később aztán visszakapták a szabadságukat…).  A vacsora és a lendület is elfogy egyszer? A buli után édes a pihenés, ki így, ki úgy, de végül mindenki megpihent valahol.

Ha esetleg aggódna valaki, a buli végén az őrizetes is kiszabadult?

SHARE IT:

Comments are closed.