Syrius Kutyaiskola karácsonyi évzaró 2018.12.22.

Elbúcsúztattuk a 2018-as évet!

Mint minden évben így Karácsony táján a Syrius Kutyaiskolán is elbúcsúztattuk ezt az évet! Megtartottuk az utolsó órát egy kis forralt borral, pálinkával és az iskola hivatalos italával Pelinkovác-al, na meg jó sok süteménnyel.

A 2018-as év azért is volt különleges, mert idén ünnepelte iskolánk a 25. születésnapját, melynek alkalmából iskolánk tanulói meglepetéssel készültek Somának és Timinek. Ajándékba kaptak egy olyan fotóalbumot, melyben az elmúlt 25 év szerepel képekben. Nagyon megható volt átlapozni, végignézi ezt a rengeteg sok emléket. Hatalmas nagy köszönet az iskola diákjainak, hogy ennyi élményt, szeretet kapunk tőlük!

Karácsonyi búcsúztató este folytatódott. Az iskola agility csapata a hagyományokhoz híven újra összegyűlt, hogy egyenek, beszélgessenek egy jót, megajándékozzák egymást és értékeljék 2018-as évüket.

A képek önmagukért beszélnek!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Találkozunk 2019. január 5-én!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>