Syrius Kutyaiskola Csillaga vetélkedő, kutya-majális

Syrius Kutyaiskola Csillaga vetélkedő, kutya-majális

Syrius_Kutyaiskola_Pecs_vetelkedoJáték és vetélkedés, gazda és kutya együtt dolgozása, vidám feladatok és komoly megoldások; pár hónapnyi felkészülés után végre közeleg a „megmérettetés ideje”, a Syrius Kutyaiskola Csillaga vetélkedő.

A vetélkedő időpontja: 2015. május 09. 15:00

(a délelőtti haladó foglalkozás elmarad)

Amíg a pálya szélén fortyog a sűrű halászlé, addig a pályán zajlik a vidám vetélkedő. A gazdák és a kutyák – külön az alap-, és külön az emelt szinten – olyan feladatokat kapnak amelyek próbára teszik a nevető izmokat, és mégis elmélyül koncentrációt igényel a páros mindkét tagjától.

Hogy mik ezek a feladatok? Mindazon gyakorlatokat tartalmazzák, amelyeket a Syrius Kutyaiskola foglalkozásain hétről-hétre gyakoroltak a résztvevők, csak most más körítést adunk hozzá. A bírálók folyamatosan értékelik a gazda és a kutya ügyességét, felkészültségét összhangját, és – természetesen – eredményhirdetés és díjazás is lesz. 🙂

A jókedvét és kutyáját senki ne feledje otthon, a rendezésről és a feladatokról, valamint a halászléről a Syrius Kutyaiskola gondoskodik.

A halászlé mellé vörösbort hozni szabad, a kutyákat és a bírákat vörösborral itatni tilos. 🙂  🙂

Minden kedves érdeklődőt – kutyával és kutya nélkül – szeretettel várunk a kutya-majálisra, a Syrius Kutyaiskola Csillaga vidám vetélkedőre!

 

SHARE IT:

Comments are closed.