Syrius Engedelmes – online jelentkezés tanfolyamra

Köszönjük szépen, hogy jelentkezni kíván a Syrius Engedelmes alapfokú tanfolyamunkra!

Kérjük, szíveskedjen figyelmesen és pontosan kitölteni az alábbi űrlapot, majd a Jelentkezés beküldése feliratra kattintva a rendszer gondoskodik a továbbításról.

A küldést követő néhány percen belül egy visszaigazoló üzenetet kell, hogy kapjon, amelyre válaszolva megerősítheti jelentkezését. (Amennyiben nem érkezne meg az email üzenetünk, javasoljuk, hogy ellenőrizze a spam-tárolóját, hátha ott akadt el a küldemény.)

  SYRIUS ENGEDELMES "STABIL MANCS 1. SZINT" ALAPFOKÚ TANFOLYAMRA ONLINE JELENTKEZÉS

  SZEMÉLYES ADATOK

  Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület adatvédelmi nyilatkozat tartalmát

  Vezetéknév (kötelező)

  Utónév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (nem kötelező)

  A KUTYA ADATAI

  Kutya hívóneve (kötelező)

  Kutya kora(kötelező)

  Kutya fajtája (kötelező)

  Kutya neme (kötelező)

  EGYÉB ADAT

  Tervezett időpont (kötelező)

  Tervezett összlétszám (fő)

  Megjegyzés: A Tervezett összlétszám a tanfolyamon résztvevő (a kutyavezető), és a kísérők (egyéb résztvevők, pl. szülő, testvér, kísérő) létszámának összességét jelenti.

  Egyéb közlendő (nem kötelező)

  A kitöltött űrlap online megküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadom a Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület tanfolyamának szabályait, a házirend előírásait, és a meghirdetett tanfolyam díjának megfizetését vállalom.
  A feltételek elfogadása a jelölőnégyzetbe tett kattintással történik.