Köszönjük szépen, hogy jelentkezni kíván a Syrius Engedelmes alapfokú tanfolyamunkra!

Kérjük, szíveskedjen figyelmesen és pontosan kitölteni az alábbi űrlapot, majd a Jelentkezés beküldése feliratra kattintva a rendszer gondoskodik a továbbításról.

A küldést követő néhány percen belül egy visszaigazoló üzenetet kell, hogy kapjon, amelyre válaszolva megerősítheti jelentkezését. (Amennyiben nem érkezne meg az email üzenetünk, javasoljuk, hogy ellenőrizze a spam-tárolóját, hátha ott akadt el a küldemény.)

SYRIUS ENGEDELMES STABIL MANCS ALAPFOKÚ TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS

SZEMÉLYES ADATOK

Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület adatvédelmi nyilatkozat tartalmát

Vezetéknév (kötelező)
Utónév (kötelező)
Email cím (kötelező)
Telefonszám (nem kötelező)
A KUTYA ADATAI
Kutya hívóneve (kötelező)
Kutya kora(kötelező)
Kutya fajtája (kötelező)
Kutya neme (kötelező)
EGYÉB ADAT
Tervezett időpont (kötelező)
Tervezett összlétszám (fő)
Megjegyzés: A Tervezett összlétszám a tanfolyamon résztvevő (a kutyavezető), és a kísérők (egyéb résztvevők, pl. szülő, testvér, kísérő) létszámának összességét jelenti.
Egyéb közlendő (nem kötelező)
A kitöltött űrlap online megküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadom a Syrius Kutya Sportcentrum Egyesület tanfolyamának szabályait, a házirend előírásait, és a meghirdetett tanfolyam díjának megfizetését vállalom.
A feltételek elfogadásához a jelölőnégyzetet be kell jelölni.