Megújult a Syrius Kutyaiskola weboldala!

Megújult a Syrius Kutyaiskola weboldala!

Napokig gondolkodtunk azon, hogy milyen csinnadrattával vezessük fel, hogy a SYRIUS KUTYAISKOLA weboldala megújult. Forgattuk a marketinget így, hegyeztük a reklámszöveget úgy, hiszen a mai világban az a szokás, hogy valamiképpen mindig az élbolyban kell lenni.

Aztán gondoltunk egy merészet! Ha valaki egy kiváló kutyaóvodát, kutyaiskolát keres neveletlen kutyájának, vagy az alapképzésen már átesett ebbel agilityzni szeretne, vagy a rendkívül nagytestű, fenemód izmos, kiváló szaglású palotapincsijének a munkakutya sport alapjait szeretné bemutatni, vagy a kutyák-kutyájának, a német juhásznak őrző-védő feladatot szánna, akkor az illetőnek elegendő beütni a Google keresőjébe a „kutyaiskola Pécs” kifejezést, és máris   velünk találkozhatnak elsőként.

Tehát, a kedves érdeklődők, olvasók, kutyatulajdonosok, kutyaóvodás és kutyaiskolás kutyák gazdái már megtiszteltek bennünket azzal, hogy a weboldalunkat – mint az elvégzett munkánk egyik értékmérőjét – az élre röpítették az évek során (köszönjük szépen mindenkinek!), így valami mást kell „bedobni”:

„Syrius Kutyaiskola: Megújult a honlapunk, és nem félünk használni!”

Nade, mit is csináltunk (a teljesség igénye nélküli felsorolás):

  • Az Euro 6-os, Plug-In motor egy vadonatúj karosszériát kapott (azaz, új köntöst kapott a honlapunk)
  • Megújítottuk a logóinkat
  • Egyszerűbbé, letisztultabbá, átláthatóbbá tettük a főoldalt
  • Új eseménynaptárat építettünk be
  • „Kigyomláltuk” a bejegyzéseket (pl. a foglalkozás elmarad, vagy az idejétmúlt kampány-ízű bejegyzéseket eltávolítottuk)
  • Még használhatóbbá tettük a honlapon történő keresést
  • Gyorsítottuk az oldalak, bejegyzések betöltődését, megjelenítését a jobb felhasználói élmény érdekében
  • Tableten és mobiltelefonon is informatív és felhasználóbarát módon elérhető a weboldal (kutyasétáltatás közben is rá lehet pillantani a weboldalunkra)
  • Új kép- és videómegjelenítést állítottunk hadrendbe, amely még magasabb szinten és gyorsan szolgálja ki a felhasználói igényeket
  • És még sok minden apró, de hasznos dolgot végeztünk el a karbantartás során

Abból is látszik, hogy ez nem egy reklámduma, hogy elmondjuk; vannak még olyan funkciók, amelyeket a háttérben át kell építenünk, vagy olyan oldalak, amelyeknek tartalmát még kicsit cizellálni kell, vagy el kell helyezni, van még olyan funkció, amelyet szépen, lassan beépítgetünk, de összességében, ami a Syrius Kutyaiskola weboldalának célját illeti – a látogatók információval történő ellátása, a kutyaképzések folyamatának bemutatása, az ember és a kutya kapcsolatának segítése – ebben a formában teljes egészében állunk mindenki rendelkezésére!

Kérjük, minél többször látogasson honlapunkra, mondja el véleményét, számoljon be kellemes képzési élményeiről, éljen velünk együtt házi kedvenceink képzése során!

Köszönjük szépen a megtisztelő figyelmet!

SHARE IT:

Comments are closed.