A Syrius csapata a 18. Bende Kupán

Syrius Kutyaiskola Pécs csapata  a 2014-es Bende Kupán2014. április 27-én hajnalban csapatunk (nem sorolnám fel a neveket, mert elég sokan voltunk) egy malac társaságában elindult Budapest, egész pontosan Kőbánya irányába, hogy három versenyzővel részt vegyen a 18. Bende Kupán. Versenyzőink: Csendes József (Papa), Nash nevű kutyájával, Mészáros Petra, Tacoval, mindketten, illetve négyen BH I-es szinten indultak, valamint Puskás Dóri, Nimróddal (Imivel) BH III-as szinten versengtek a többi párossal.

A Bende Kupáról annyit kell tudni, hogy ez egy tehetségkutató verseny, melyet a kőbányai Happy Dog Kutyaiskolával karöltve rendeznek meg minden évben.

Itt nem csak a gazda-kutya párosok csillogtathatják meg tudásukat, hanem a csapatok is benevezhetnek a Bende Fakanál főzőversenyére is.

A Syrius „mesterszakács” teamje most vett részt először a főzőversenyen. Úgy véltük, hogy legyen egy kicsit rendhagyó a dolog, gondolok arra, hogy ne egy babgulyás vagy csirkepörkölt legyen, hanem pörgessünk egy malacot nyárson. Az ötletünknek nagyon nagy sikere volt a vendégsereg körében, akik meg is kóstolhatták a művet, de sajnos a zsűrinél már nem arattunk akkora sikert, pedig nagyon finom lett, ropogós bőrrel, omlósz, illetve akarom mondani omlós, puha husival.
Sajnos nem szereztünk dobogós helyet, de egyáltalán nem csüggedtünk miatta, mert versenyzőink szép eredményeket értek el.

BH I-es szinten, Papa és Nash 3. helyezett lett, Mészáros Petra és Taco 6. helyzést ért el. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert az indulók létszáma ráadásul igen magas volt.

BH III-as szinten Puskás Dóri és Imi 3. helyezés. Szép volt Dóri!!!

Az egész napos programot megúsztuk csodálatos napsütéssel. Mondhatom, hogy mindenki remekül érzete magát.

A kiemelt kép szerzője/tulajdonosa a Happy Dog Kutyaiskola (a 2011-es Bende Kupa címképe)

SHARE IT:

Commenting area

  1. Gratula a Syrius Kutyaiskola csapatának a szép eredményekhez.

    Soma, neked majd adok nálunk edzőpályát a malacsütéshez. Azért az, hogy egy csirkepörkölt beelőzzön… khmmm…

Comments are now closed for this article.